Γραμμές Ταξινόμησης, Διαλογής & Συσκευασίας

 

Στη Novatec, νιώθουμε υπερήφανοι που είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες μας. Μπορούμε να παρέχουμε διάφορες λύσεις για τη διαλογή, τη ταξινόμηση, το πλύσιμο, το γυάλισμα, το βούρτσισμα, τη ζύγιση αλλά και τη συσκευασία για οποιοδήποτε φρούτο και λαχανικό.

Κάθε γραμμή σχεδιάζεται προσεκτικά προκειμένου να προσφέρει μια πρωτοποριακή λύση, η οποία θα βοηθήσει εσάς και την επιχείρηση σας να εξελιχθείτε. Δεν σκεφτόμαστε κάθε μηχάνημα ξεχωριστά, αλλά το αντιμετωπίζουμε ως μια ολοκληρωμένη λύση που θα επιτρέψει στον πελάτη μας να γίνει ανταγωνιστικός σε κάθε αγορά.

Μερικά παραδείγματα, ήδη κατασκευασμένων, Γραμμών Ταξινόμησης, Διαλογής & Συσκευασίας βρίσκονται παρακάτω. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Engineering Team της Novatec, για να αναλύσετε οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορεί να χρειάζεστε.

international

Το Engineering, στον Πυρήνα μας


Τα θεμέλιά της εταιρείας μας βασίζονται στο Engineering, αλλά και στην Κατασκευή μηχανημάτων και συστημάτων υψηλής ποιότητας, με κύριο στόχο τη βελτίωση, την ανάπτυξη και την επέκταση της επιχειρηματικής δραστηριότητας των πελατών μας.

Ο καθημερινός μας στόχος είναι να παράγουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα και να προσφέρουμε πάντα την πιο λειτουργική, ευφυή και αποτελεσματική λύση για κάθε project που αναλαμβάνουμε.

Η Novatec προσφέρει σταθερές, προσαρμόσιμες και αποτελεσματικές λύσεις για φρέσκα φρούτα και λαχανικά, που εξυπηρετούν τις ανάγκες των πελατών μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Processing Lines - Novatec SA

Εξατομικευμένες & Λειτουργικές Λύσεις


Η βαθιά κατανόηση των αναγκών σας, απορρέει από την εντατική συνεργασία με τους πελάτες μας κατά τη φάση του σχεδιασμού και της συλλογής των απαραίτητων πληροφοριών. Αυτό μας επιτρέπει να εγγυηθούμε ότι η προτεινόμενη λύση είναι η βέλτιστη και ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του κάθε πελάτη.

Σεβόμαστε και αφομοιώνουμε τις ιδιαιτερότητες κάθε περιοχής και κάθε αγοράς, έτσι ώστε να αναπτύξουμε ένα project στοχευμένο στις ανάγκες που προκύπτουν, και το οποίο θα διευκολύνει τους πελάτες μας να προσφέρουν προϊόντα, οποιαδήποτε και αν είναι η απαίτηση από την κάθε αγορά.

Η λύση μας θα σας βοηθήσει να απλοποιήσετε τις διαδικασίες που απαιτούνται και να αυξήσετε την παραγωγικότητα. Με τον τρόπο αυτό, οδηγήστε σε σημαντική μείωση του κόστους παραγωγής.

Αναπτύσσουμε βέλτιστες λύσεις για τους πελάτες μας, οι οποίες συμμορφώνονται με τους κανονισμούς ασφαλείας και πληρούν τις απαιτήσεις δυναμικότητας και υγιεινής.

Processing Lines - Novatec SA