Η Εταιρεία

 

25 Χρόνια Αξιόπιστης Παρουσίας στον Τομέα των Φρέσκων Φρούτων & Λαχανικών


Το 1995 ο Χρήστος Καραθανάσης ιδρύει τη Novatec. Από το 1995 έως σήμερα η εταιρεία μας στηρίζει την επιτυχημένη πορεία της, στην αξιοπιστία και στην ποιότητα των μηχανημάτων που κατασκευάζει. Με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα, άρτια εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό προσφέρει υπηρεσίες Τεχνικής Υποστήριξης στους πελάτες μας.

Διαθέτουμε υψηλά πρότυπα ποιότητας κατέχοντας πιστοποίηση κατά ISO 9001:2015 από το 2008. Η ικανότητά μας να προσφέρουμε καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών μας, είναι αποτέλεσμα των χρόνων εμπειρίας μας στον τομέα των οπωροκηπευτικών.

afasfs

Μελέτη & Σχεδίαση


Η Novatec μελετά και σχεδιάζει τεχνολογικές λύσεις και συστήματα σύμφωνα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των πελατών της. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους μηχανολόγους, ηλεκτρονικούς μηχανικούς, τεχνικούς και υπεύθυνους εξυπηρέτησης πελατών, που όλοι μαζί συνεργάζονται γρήγορα και αποτελεσματικά αποτελώντας εγγύηση για τους πελάτες μας. Από τον σχεδιασμό μέχρι και την τελική δοκιμή των μηχανημάτων που κατασκευάζουμε, εργαζόμαστε όλοι μαζί με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό.

adafgervdsds

Εστιάζουμε στην Ποιότητα


Οι λύσεις μας αποσκοπούν στη βελτίωση της ποιότητας της εργασίας των πελατών μας. Προκειμένου να επιτευχθεί αυτό με συνέπεια, δεσμευόμαστε για την ποιότητα των προϊόντων μας. Η φιλοσοφία της εταιρείας μας, επιβάλλει τη συνεχή βελτίωση στη μελέτη, στο σχεδιασμό, στην κατασκευή, στη συναρμολόγηση και στη συντήρηση. Επικεντρωνόμαστε στη σκληρή δουλειά και στο πνεύμα συνεργασίας, προκειμένου να βελτιώσουμε την απόδοση των μηχανημάτων μας και να διατηρήσουμε την ποιότητα των ολοκληρωμένων λύσεων μας, στο υψηλότερο επίπεδο. Δεν δεχόμαστε συμβιβασμούς στην ποιότητα των μηχανημάτων που κατασκευάζουμε.

Η ποιότητα των προϊόντων μας έγκειται όχι μόνο στην τεχνική ακεραιότητα του εξοπλισμού μας αλλά και στην ποιότητα και τη συνέπεια της εξυπηρέτησης μετά την πώληση. Αναγνωρίζουμε τη σπουδαιότητα αυτής της υπηρεσίας, για αυτό εγγυόμαστε ότι η υψηλά εξειδικευμένη και έμπειρη ομάδα τεχνικών μας, είναι πάντα διαθέσιμη να παρέχει βοήθεια και συμβουλές. Ο σύντομος χρόνος απόκρισης και η αποτελεσματικότητα της τεχνογνωσίας μας, διευκολύνουν τους εγχώριους και διεθνείς πελάτες μας να αποκτήσουν την πλήρη αξία των προϊόντων μας.

fasdfewgfbghju

Το Engineering είναι Απαραίτητο


Η ίδρυση του εταιρείας μας βασίζεται στη Μελέτη & την Κατασκευή μηχανημάτων και συστημάτων υψηλής ποιότητας, με στόχο τη βελτίωση και επέκταση της επιχειρηματικής δραστηριότητας των πελατών μας. Ο καθημερινός μας στόχος είναι να βρούμε το ιδανικό μοντέλο και να προσφέρουμε πάντα την πιο λειτουργική, ευφυή και αποτελεσματική λύση για κάθε έργο που εμπλεκόμαστε.

Η Novatec προσφέρει ισχυρές, προσαρμόσιμες και αποτελεσματικές λύσεις για φρέσκα φρούτα και λαχανικά, που θα εξυπηρετούν τις ανάγκες των πελατών, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι πελάτες μας επιλέγουν να συνεργαστούν μαζί μας λόγω της αποδεδειγμένης τεχνικής ακεραιότητας του εξοπλισμού μας, η οποία υποστηρίζεται από την βαθιά κατανόηση της προηγμένης τεχνολογίας που εφαρμόζεται σε κάθε λύση και από την συνεχή συνεπή εξυπηρέτηση.

sdafsdfarew

Τροφοδοσία, Διαλογή, Ταξινόμηση & Συσκευασία


Όλα τα μηχανήματα και τα συστήματα που κατασκευάζουμε προσφέρουν ολοκληρωμένες και φιλικές προς τα προϊόντα λύσεις. Ελέγχουμε την ποιότητα και την αξιοπιστία των πρώτων υλών που προμηθευόμαστε και παρέχουμε εγγύηση για κάθε εξάρτημα που χρησιμοποιούμε. Η ποιοτική διαλογή, το βούρτσισμα και το γυάλισμα των προϊόντων σας, γίνονται με άριστα αποτελέσματα. Τα προϊόντα σας, φρούτα και λαχανικά, ταξινομούνται με φιλικό χειρισμό, με ταχύτητα και ακρίβεια.

Η κορυφαία ποιότητα των ηλεκτρονικών συστημάτων μας, προσφέρει απόλυτη αξιοπιστία κατά την διαδικασία της ταξινόμησης. Οι γραμμές συσκευασίας και οι λύσεις αυτοματισμών που προσφέρουμε έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί, για να παρέχουν προστιθέμενη αξία στην ποιότητα και στην ανταγωνιστικότητα των προϊόντων σας. Χρησιμοποιούμε καινοτόμα συστήματα και αξιόπιστες τεχνολογίες, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας, στηρίζοντας την επιχείρησή σας στις διεθνείς αγορές.

Η Novatec δίνει σύγχρονες λύσεις σήμερα, στην επιχείρησή σας.

daasfadfewfw