Υποστήριξη

Στη Novatec, η παροχή υποστήριξης και εξυπηρέτησης στους πελάτες μας, καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας, είναι μία από τις σημαντικές αξίες που ακολουθούμε.

Πιστεύουμε ότι η υποστήριξη δεν τελειώνει στο τεχνικό κομμάτι ή την βραχυπρόθεσμη εξυπηρέτηση μετά την πώληση, αλλά συνεχίζει έως οποιαδήποτε απόφαση ο πελάτης μας πρέπει να πάρει, για να μεγαλώσει την επιχείρησή του. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε, με οποιονδήποτε τρόπο.

Στη Novatec αφιερώνουμε χρόνο για να κατανοήσουμε τις ανάγκες, τις επιχειρηματικές διαδικασίες, τη δομή της επιχείρησης, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των προϊόντων αλλά και τους φυσικούς περιορισμούς του εδάφους των υφιστάμενων ή μελλοντικών πελατών μας. Η πάντα ενθουσιώδης και εξειδικευμένη ομάδα μας, θα σας βοηθήσει από την αρχή της επιχείρησής σας, μέχρι και την εξυπηρέτηση μετά από κάθε πώληση.

Κατά τη φάση της μελέτης και του σχεδιασμού, η Novatec είναι σε θέση να καθοδηγήσει τον πελάτη στη λήψη δύσκολων αποφάσεων, καθώς και να προσφέρει την καλύτερη δυνατή και λειτουργική λύση, μέσω βαθιάς κατανόησης των αναγκών του.

Η συμβουλευτική μας προσέγγιση συνεχίζεται έως ότου παραδώσουμε μια ολοκληρωμένη λύση, σχεδιασμένη ώστε να δώσει υψηλή προστιθέμενη αξία στα προϊόντα και να διασφαλίσει την πλήρη ανάπτυξη των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του πελάτη μας.

asda

Υποστήριξη μετά την Πώληση (Service)

Στη Novatec, οι ισχυρές σχέσεις με τους πελάτες μας έχουν μεγάλη σημασία για εμάς. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή λύση. Η ομάδα υποστήριξης μετά την πώληση, και όλο το προσωπικό μας είναι πάντα διαθέσιμοι για να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας.

Η εξυπηρέτηση μετά την πώληση είναι δομημένη έτσι, ώστε να εξασφαλίσουμε την αποτελεσματικότητα και τους σύντομους χρόνους απόκρισης. Μια ομάδα άριστα εκπαιδευμένων τεχνικών είναι πάντα διαθέσιμη, για να σας προσφέρει βοήθεια και καθοδήγηση, έτσι ώστε η επένδυσή σας να είναι ασφαλής.

Σήμερα, αύριο και στο μέλλον.

dadas

Ανταλλακτικά

​Στη Novatec γνωρίζουμε ότι οι πελάτες μας εργάζονται σε μια άκρως ανταγωνιστική αγορά, όπου η καθυστέρηση του οποιουδήποτε ανταλλακτικού μπορεί να είναι άκρως δαπανηρή. Για το λόγο αυτό, η ομάδα των τεχνικών μας εξασφαλίζει ότι τα πιο κοινά ανταλλακτικά είναι πάντα διαθέσιμα στο εργοστάσιο μας και έτοιμα για αποστολή.

dadadsasfdsf