Η ιστορία μας

1995

Η εταιρεία ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στη Βιομηχανική Ζώνη της Πάτρας, ως μικρή ιδιωτική επιχείρηση κατασκευής και συντήρησης μηχανημάτων και εξοπλισμού διαλογής και συσκευασίας αγροτικών προϊόντων

2000

Ένα έτος ορόσημο για τη Novatec, αφού μια σημαντική συνεργασία ξεκίνησε με 2 παγκόσμιες κορυφαίες εταιρείες. Την Unitec που κατασκευάζει κορυφαίους ηλεκτρονικούς ταξινομητές για φρούτα και λαχανικά και τη Newtec που κατασκευάζει κορυφαία ηλεκτρονικά ζυγιστικά και μηχανές συσκευασίας για φρούτα και λαχανικά

2004

Η Εταιρεία ξεκινά τις πρώτες εξαγωγές ολοκληρωμένων γραμμών διαλογής και συσκευασίας στις γύρω χώρες της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής

2006
Δημιουργία και εδραίωση της εταιρείας με τη σύγχρονη μορφή της ως "NOVATEC Α.Ε.". Νέες αποκλειστικές συνεργασίες με αρκετές κορυφαίες ευρωπαϊκές εταιρίες, εξειδικευμένες στον εξοπλισμό της διαλογής και της συσκευασίας φρούτων και λαχανικών καθώς και στην αυτόματη παλετοποίηση κλπ.
 
2007

Η εταιρία μεταφέρετε στις τωρινές εγκαταστάσεις της, στη βιομηχανικής ζώνη της Πάτρας, έκτασης 5.000 τ.μ. εκ των οποίων 2000 τ.μ. είναι ο χώρος παραγωγής, ενώ τα γραφεία φιλοξενούνται σε χώρο 350 τ.μ.

2008
Νέες αποκλειστικές συνεργασίες για την εκπροσώπηση της Εταιρείας σε διάφορες χώρες της Ευρώπης και της Ασίας
 
2009
Η εταιρεία προχώρησε σε περαιτέρω επενδύσεις σε σύγχρονες μηχανές επεξεργασίας μετάλλων, όπως CNC, φρέζες και δράπανα, συστήματα CAD 2D και 3D, για το σχεδιασμό, την κατασκευή και τη συντήρηση μηχανημάτων και εξοπλισμού διαλογής και συσκευασίας. Επίσης, απέκτησε το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001: 2008.
 
2015

Η Novatec συμπληρώνει 20 χρόνια συνέπειας και δυναμικής παρουσίας στον τομέα των φρέσκων φρούτων και λαχανικών. 20 χρόνια επιτυχίας που μοιραζόμαστε με Εσάς.

2017
Νέα συνεργασία ξεκινά με την Unisorting, μια εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή γραμμών διαλογής και συσκευασίας για μήλα και με την BrimaPack, έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές μηχανών συσκευασίας λαχανικών στον κόσμο.
 
2018
Η Novatec είναι μια δυναμική εταιρεία, η οποία θεωρείται ως η σημαντικότερη εξαγωγική ελληνική εταιρεία μηχανημάτων διαλογής και συσκευασίας, σε πολλές χώρες της Ευρώπης, της Ασίας και της Μέσης Ανατολής.